AKTIVITETER

- Sugen på att testa något nytt?

Vill du ställa ut din hund så kan du ha nytta av att läsa ett sammandrag med Regler vid hundutställning. Du hittar där t.ex. bedömningsordningen på en hundutställning, vilket underlättar förståelsen för situationen om din hund gått vidare.


Vill du förkovra dig ytterligare så har SKK en mer fullständig skrift som heter Utställnings- och championatregler. Där kan du bl.a mycket annat läsa om prisbeteckningarnas och utmärkelsernas olika färger på korten som domaren håller upp samt färgerna på rosetterna som delas ut till hundarna. Du hittar där även förklaringar på förkortningar som florerar på utställningar, sådant som kan bli rörigt i början.


Ska du tävla med din Podengo i olika grenar som t.ex. Lure coursing behöver du kanske ett medlemskort. Kontakta kassor@podengoklubben.se.


Osäker på vad du skulle vilja hitta på med din fyrfotade vän? Här nedan har vi listat en mängd olika och roliga aktiviteter för dig och din podengo!

SAKNAR DU NÅGON INFORMATION?


Skulle det vara så att du har frågor, funderingar eller saknar någon information så får du gärna kontakta klubben via sppk@podengoklubben.se